Junior/Senior u finansijskom savetovanju

Mazars u Srbiji traži novog kolegu u finansijskom savetovanju!

Posao (glavni zadaci, odgovornosti):

 • Voditi procese prodaje biznisa ili delova biznisa (M&A)
 • Pomagati kupcima u kupovini kompanija (due diligence)
 • Raditi procene vrednosti
 • Izraditi studije izvodljivosti i pomagati našim klijentima u donošenju investicionih odluka
 • Finansijska restrukturiranja
 • Pomoć u procesu prikupljanja kapitala (equity i debt)

Očekivani rezultati:

Kvalifikacije / Profil kandidata:

Ako imaš do 2 ili više godina iskustva u finansijskom savetovanju ili reviziji, a imaš želju da radiš sa mladom ekipom u odličnoj radnoj atmosferi, budeš mentor mlađim kolegama i radiš na sebi i svojoj karijeri – imamo priliku koju ne treba propustiti!

Uz odgovarajuće radno iskustvo, potreban je završen fakultet sa ekonomskom/biznis/matematičkom orijentacijom kao i praktično znanje iz sfere poslovnih finansija.

Pored toga, očekujemo samostalnost i profesionalnost u komunikaciji s našim klijentima, preuzimanje odgovornosti za obavljeni posao, kao i brzinu i tačnost u izvršavanju svakodnevnih zadataka.

Kakve ljude tražimo?

Energične mlade ljude s predznanjem osnova iz područja poslovnih finansija. Insistiramo na karakteru i beskompromisni smo po pitanju poslovne etike. Želimo ljude koji žele nas. Očekujemo poštenje i upornost. Tražimo potencijal koji možemo dalje razvijati.

Uz navedeno, poželjno je imati:

 • Izražene organizacione veštine i efikasno upravljanje vremenom,
 • Analitičnost, oko za detalj i sklonost rešavanju problema,
 • Proaktivnost, samostalnost, snalažljivost i odgovornost,
 • Spremnost za rad na sebi i otvorenost za učenje i usvajanje novih znanja i veština,
 • Želju za unapređenjem i optimizacijom poslovanja.

Šta nudimo?

Mi u Mazarsu volimo da učimo što znači da ćemo uvek podržavati tvoje usavršavanje na nekom od domaćih ili internacionalnih programa poput ACCA ili CFA.

Uz stalnu podršku mentora svi naši članovi tima aktivno su uključeni u projekte od samog starta.

Naša feedback kultura i "guranje u nepoznato" uz podršku tima ti pomaže u ličnom i profesionalnom rastu.

Osim stručnog usavršavanja u jednoj od najdinamičnijih profesija u sferi finansija, nudimo i benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja, soft skills edukacija, fleksibilnog radnog vremena i čestih internih događaja i druženja

Zašto smo mi idealna sredina za tebe?

Mazars je međunarodna revizorska, poreska i konsultantska kompanija koja teži izgradnji pravednog i prosperitetnog poslovnog sveta. Delujući kao jedinstveno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao integrisani tim.

Osnovan u Francuskoj u Parizu, Mazars je prisutan na globalnom nivou u više od 90 zemalja širom sveta, sa više od 44.000 profesionalaca svakodnevno posvećenih podršci našim klijentima u jačanju njihovih biznisa.

Naš tim je sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka u kome vlada pozitivna atmosfera na poslu. Mi smo fleksibilni i članovi našeg tima imaju samostalnost u raspodeli svog vremena i određivanja mesta rada.

Pored toga, veliki akcenat stavljamo na kontinuirano usavršavanje i našim zaposlenima nudimo širok opseg internih i eksternih edukacija, uz fokus na građenje internacionalnog tima.

Posebnu pažnju poklanjamo našim najmlađim kolegama koje od samog početka u potpunosti uključujemo u sve projekte i nastojimo da im pomognemo da dosegnu svoj pun potencijal.

Aplikacije

Rok prijave: 10.10.2023.

Početak radnog odnosa: Prema dogovoru

Pošaljite svoj CV na posao@mazars.rs sa naslovom "Prijava za posao - finansijsko savetovanje "